SalomonTenisky

Turistické boty Salomon X Ultra 3 GTX W Vintage Kaki 408146

Salomon X Ultra 3 GTX W Vintage Kaki/Bungee Cord/Crown Blue 408146 dámské turistické boty

Pohodlné boty pro nošení do mokrého terénu Salomon X Ultra 3 GTX W je dámská velmi kvalitní turistická obuv, která díky technologii Descent Control umožní realizovat výpravy po technických tratích a náročných sestupech. Membrána Gore-Tex zajistí celoroční používání i za nepříznivého počasí. Boty Salomon jsou velmi stabilní díky technologii Advanced Chassis, která zajišťuje celkovou stabilizaci torza.

Salomon X Ultra 3 GTX se vyvinul v ještě efektivnější turistickou obuv díky technologii Descent Control, která efektivně řeší technické výpravy a opravdu pomáhá v těžkém terénu. U modelu X Ultra najdete ty nejnovější technologie, které se používají při výrobě turistických a běžeckých bot. Nepromokavá Gore-Tex membrána, Contagrip podrážka či technologie Advanced Chassis pro stabilizaci torza jsou toho důkazem.

Nepromokavý svršek outdoorové obuvi je z textilního a syntetického materiálu v krémové a béžové barvě. Nechybí oblíbené kevlarové šněrování Quiclace s kapsičkou na uschování šňůrky, nebo například OrthoLite vložky, které dodávají ještě více komfortu. Stélka boty zajišťuje suché a zdravé prostředí pro nohu a to nejlepší odpružení. Látkový pás spojuje jazyk se svrškem bot, a brání tak pronikání nečistot a kamínků dovnitř boty. Design dokončí brandový nápis Salomon na obuvi.

Skvělá podrážka Contagrip zvládne pohyb v těch nejnáročnějších podmínkách a pomáhá zajišťovat optimální záběr na různorodém povrchu. Celkově působí X ULTRA 3 GTX jako sportovně laděná outdoorovka, která si poradí v nejrůznějších terénech českých i zahraničních hor. Obuv je vybavena reflexními prvky, stejně tak nechybí ani ochrana špičky a paty před případným nakopnutím pařezu, kamene nebo jiného předmětu. Dámské turistické boty v krémové a béžové barvě Salomon X Ultra 3 GTX W Vintage Kaki, které byly speciálně navrženy pro ženy se vyvinuly v nejefektivnější outdoorovou obuv.

Tenisky Salomon X Ultra 3 GTX W můžete koupit zde: Další zajímavé články z kategorie Salomon

Color: Vintage Kaki/Bungee Cord/Crown Blue
Style Code: 408146

Dámské krémové béžové tenisky Salomon X Ultra 3 GTX W Vintage Kaki/Bungee Cord/Crown Blue 408146 turistické outdoorové boty a obuv Salomon
Dámské krémové béžové tenisky Salomon X Ultra 3 GTX W Vintage Kaki/Bungee Cord/Crown Blue 408146 turistické outdoorové boty a obuv Salomon