SalomonTenisky

Turistické boty Salomon X Ultra 3 Mid GTX Red 409905

Salomon X Ultra 3 Mid GTX Burnt Brick/Black/Bleached Sand 409905 červené kotníkové boty

Pánská turistická obuv Salomon X Ultra Mid 3 GTX zajišťuje maximální stabilitu pohybu i v náročném horském terénu a výbornou přilnavost na mírném až technickém podkladu. Překvapí nízkou hmotností (v porovnání s jinými turistickými modely), které bylo dosaženo pomocí technologií běžně používaných u lehkých trailových běžeckých bot.

Salomon X Ultra 3 MID GTX je jedna z nejoblíbenějších turistických bot v nabídce značky Salomon, která zažila za posledních několik let obrovský progres. Celkově se modelová řada X Ultra rozšířila o mnoho nových kousků. Vše ale začalo právě u této verze, která se dokázala na trhu skvěle prosadit. Jedná se o obuv, která v sobě nese ty nejlepší technologie používané při výrobě turistických a běžeckých bot do přírody od značky Salomon.

Kotníková obuv Salomon X Ultra 3 GTX byla testována ve Washingtonských kaskádách, a to bez jediné přestávky. Na vertikálním, skalnatém a dlouhém hiku obstála na jedničku. Mezi největší klady patří přilnavost (5/5), lehkost (4/5) a stabilita (4/5). Co se týče komfortu, patří outdoorové boty Salomon X Ultra 3 mezi nejlepší na trhu.

Pomocí systému šněrování Quicklace obuv rychle a snadno utáhnete jediným pohybem, minimalistické tkaničky pak schováte do speciální kapsičky Pocket Lace. Technologie GORE-TEX Performance Comfort Footwear zajišťuje nepromokavost obuvi, díky čemuž si můžete užívat turistiku v každém ročním období. Déšť, sníh ani bláto už nepředstavují žádný problém. Ani vysoké letní teploty.

Přestože je treková kotníková obuv poměrně robustní, svršek je vyroben ze síťoviny, která se stará o maximální prodyšnost. Stélka Ortholite s antibakteriální úpravou zabraňuje nadměrnému pocení nohy a maximálně napomáhá udržet suché a zdravé prostředí. X Ultra 3 je proto vhodná i na letní hiky. Profesionální přilnavost v terénu dodává botě podešev Contagrip.

Contagrip zajišťuje optimální záběr na různorodém povrchu a zároveň zaručuje vynikající stabilitu a dlouhou životnost díky kombinaci speciálních gumových komponentů s protismykovými schopnostmi.

Advanced Chassis s mezipodešví z lité pěny EVA pomáhá tlumit nárazy a snižuje citlivost – i chůze po ostrých kamínkách proto bude relativně komfortní. Navíc zvyšuje stabilitu a odpružení i v náročném terénu. Špička obuvi je pogumovaná, aby chránila botu před okopem. Systém Sensifit obepíná chodidlo a zaručuje jeho přesné a bezpečné usazení. Látkový pás spojuje jazyk se svrchní vrstvou a brání tak pronikání špíny a kamínků dovnitř boty. Vysoký profil turistické boty v červené barvě Salomon X Ultra 3 Mid GTX Red Burnt Brick drží kotník pevně na svém místě a zabraňuje jeho podvrtnutí a poranění.

Tenisky Salomon X Ultra 3 Mid GTX můžete koupit zde: Další zajímavé články z kategorie Salomon

Color: Burnt Brick/Black/Bleached Sand
Style Code: 409905

Pánské červené tenisky Salomon X Ultra 3 Mid GTX Burnt Brick/Black/Bleached Sand 409905 kotníkové turistické boty a obuv Salomon